Behandlingar

Vi utför all typ av tandvård såsom traditionella tandkronor, rotfyllningar, lagningar men även mer avancerad tandvård. Du får alltid ett kostnadsförslag av oss vid en undersökning, våra priser ligger nära rekommenderade referenspriser.

Saknar du en eller flera tänder? Då kan ett implantat vara en bra lösning för att ersätta tandluckan.

En liten titanskruv som fungerar som en tandrot opereras in i käkbenet och får läka in. Efter inläkningstiden sätter man fast en tandkrona på implantatskruven som efterliknar din egna tand. Tanden är nu fast förankrad i käkbenet.

Har du en besvärlig visdomstand som du behöver få bort?
Vi hjälper dig!

Hos oss får du specialistkompetens när det gäller att ta bort dina visdomständer.
Många gånger har visdomständerna inte vuxit ut helt i munnen och börjar orsaka besvär, är dessa besvär återkommande då kan det vara läge att ta bort den tanden som orsakar problem.

Detta görs ofta i form av en operation, där man gör ett litet snitt i tandköttet så att man ser tanden bättre. Därefter får man dela tanden innan man tar ut den. Efter behandlingen kommer du ha ett par stygn som försvinner av sig själv.

Estetisk tandvård innefattar allt från att avlägsna missfärgningar, ersätta tänder som saknas, fylla mellanrum mellan tänderna till att korrigera sneda tänder.

Det kan även innebära en enkel framtandslagning. Vi kommer tillsammans ta fram det bästa alternativet som passar dig och dina förväntningar.

Vi erbjuder en säker tandblekning som bleker tänderna från insidan ut för ett långvarigt resultat.

När du kommer till oss börjar vi med att ta avtryck för att få specialanpassade skenor som passar just dina tänder.

Därefter får du använda skenorna hemma tillsammans med blekmedlet, på så sätt kan du själv bestämma nivån av blekning. Ett bekvämt och effektivt sätt att bleka tänderna på!

Har du funderat på att skaffa tandställning?

Det är aldrig för sent för att flytta eller justera tändernas position. Detta kan man göra för att få rakare tänder eller för att man har funktionella besvär.

Vi har specialister som är duktiga på all typ av tandreglering och kan hjälpa just dig, hos oss utförs behandling med bla Invisalign som är en osynlig tandställning.

Vi har nära samarbete med specialister i de olika fälten inom tandvården, skulle du behöva specialisttandvård, så ordnar vi resten.

Hos oss utförs behandling av certifierad och legitimerad tandläkare. Kontakta oss om du besväras av överbelastade käkmuskler eller om du bara önskar estetisk behandling, vår duktiga personal tar hand om dig.

Känner du oro eller ångest inför ditt tandläkarbesök?

Du är inte ensam!

Hos oss kan du alltid känna dig trygg då vi har en vana att alltid kommunicera med patienten kring vad som kan kännas jobbigt inför ett besök så att behandlingen kan anpassas efter Dig.

Vi är måna om att du som patient känner att du har kontroll över situationen och är trygg i behandlingsstolen.

Du kan alltid välja att boka ett separat besök inför din behandling där vi endast diskuterar vad som kan kännas jobbigt och går igenom behandlingsstegen så att du känner dig så lugn och trygg som möjligt.

Välkommen att boka din tid!

Mer inom kort.

Boka tid

Boka tid på 031-14 14 45 eller registrera dig i formuläret så hör vi av oss. Du kan även boka en tid online.

Vid av eller ombokning ring oss eller maila: [email protected]
OBS! Meddela oss gärna 24h innan avsedd tid så slipper vi debitera ditt uteblivna besök
Integritetspolicy Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Dina personuppgifter är alltid skyddade hos oss, lever upp till kraven och hanteras konfidentiellt enligt GDPR/PUL. Önskar du att vi raderar uppgifterna från vårt patientregister kan du kontakta oss på mail: [email protected] eller via telefon 031-14 14 45